12.b 2015
KRG, 2016. január 03.
Ilyenek vagyunk

Ma a 12.b következik a bemutatkozásban.

Fogadjátok őket szeretettel! 

Köszöntünk Benneteket 12.b!

12.b 12.b 12.b 12.b 12.b 12.b 12.b 12.b 12.b 12.b 12.b 12.b 12.b 

Osztályunk rendkívül családias hangulatú, hiszen megfordult pár diák nálunk, amolyan jöttünk láttunk, mennénk is tovább stílusban, de mi, a keménymag megmaradtunk. Ők, azaz az átutazók, természetesen szerves elemét alkották ennek a családnak, és egy-egy storyval vagy szállóigével bővítették a mindennapjainkat, mint például… bocsánat, de ezek bennfentes titkok. Hiába telt el hat év, az energiánk, a lelkesedésünk és a humorunk nem fogyott el, bár a tanárok ezt egy kicsit másként értékelték, miszerint „semmit sem komolyodtunk” – ezt azonban mi igyekszünk bóknak venni.

Természetesen nemcsak a tanárok idegein táncoltunk, legalábbis az utóbbi időben. Kőkeményen próbáltunk az alig néhány nap múlva esedékes szalagavatóra, aminek a próbái talán a csapatépítő tréningeknél is jobban összehoztak minket. Megtanultuk például, hogy nem fáj a ritmusnak, ha rálépünk, és most derűs szívvel gondolunk arra, hogy a sok poharat, amit tavaly eltörölgettünk, idén az alsóbb évesek fogják helyettünk.

A tánc mellett az olyan sportokban is kiemelkedtünk, mint a kosár, röpi, kézi vagy foci, amelyek reményeink szerint kellően megedzettek az idei év tanár-diák meccsére, ahol biztosan diadalmaskodni fogunk.

Osztálykirándulásokban ugyan nem bővelkedtünk, de ennek ellenére mindig találtunk valami programot, legyen az egy közös korcsolyázás vagy egy szülinapi buli vagy a buli utáni háromórás szalagavató próba. Igen, kicsit abszurdnak hangzik, de hát szeretjük a kihívásokat. Történjék bármi, egy kis bulira mindig kaphatóak vagyunk. Ahol van egy csocsó vagy ping-pong asztal, pizza és némi „üdítő”, valamint az osztály minden tagja, ott a jó hangulatban sincs hiány.

Sok mindent megéltünk együtt ennek az iskolának a falai között és azon kívül is, olyan dolgokat, amelyek formáltak bennünket, amelyek segítettek felnőni, ezért mindenki szívesen fog visszaemlékezni erre a hat évre, ami így visszatekintve már nem is tűnik olyan soknak. Reméljük, hogy a mi szerény létszámú, de sokszínű keménymagunk beírta magát az iskola történetébe.