A Kecskeméti Református Gimnázium jótékonysági futógálát szervezett. A gimnázium összes tanulója és az általános iskola egyik nyolcadikos osztály is részt vett a délelőtti eseményen, amelyen összesen 164 ezer forint gyűlt össze.

KTV videó

"Hétköznapi csodák - csodás hétköznapok" című kémiaórákon Labancz István, a Református Gimnázium tanára egyik tanítványa közreműködésével érdekesebbnél érdekesebb kísérletekkel kápráztatta el Kecskemét kisdiákjait:


KTV galéria

Tőzsdejáték középiskolásoknak címmel indított pénzügyekkel foglalkozó versenyt a Közép-európai Brókerképző Alapítvány, ahol közel 450 csapat regisztrálta magát. 2013. február 22-én zajlott le a döntő, ahol iskolánk "newerdeal" csapata az értékes 2. helyet szerezte meg. Csapattagok balról jobbra: Hajnal Ádám, Nagy Tamás, Mátyás Máté és Szabados László

Gazdaság TV riport
HírTV riport

Érettségi 2011


Nehéz volt a Magyar érettségi?
A KTV nyomán...


Az Autizmus Centrumot támogatja a
Kecskeméti Református Gimnázium jótékonysági sportrendezvénye.

http://baon.hu/bacs-kiskun/sport/futocipot-huz-az-igazgato-is-439240


2012. február 23.
Semmi szemfényvesztés!


http://kio.hu/index.php?id=213

A közép-európai Brókerképző Alapítvány (KEBA) 11. alkalommal megrendezett tőzsdejátékán 430 csapat közül a versenyt a Kecskeméti Református Gimnázium csapata nyerte:

Az ország legjobb diáktőzsdései

Érettségi 2011


Nehéz volt a Magyar érettségi?
A KTV nyomán...

Bajnokaink


Több mint kétszáz versenyző között a Kecskeméti Íjász Egyesület versenyzői - köztük BENEDEK ZSÓFIA (10.d) - is lőállásba álltak. A három napig tartó versenyen elért összes eredmény számított az EB eredményének...
A Kecskeméti Lapok híradása


Az elmúlt héten kaptuk az örömteli hírt, hogy a Kecskeméti Sportiskola sportolóját, SZABÓ BOLDIZSÁRT választották a Sportiskolák Országos Szövetségének legjobb vízilabdázójának.
A Kecskeméti Sportiskola híradása

Jótékonysági futás


Kecskeméti Református Gimnázium Jótékonysági Futógálája.
2011. április 20.
A Kecskeméti TV híradása
Képgaléria a BAON-on